Clairvoyant Medie og Reiki Healer mester Gitte Kirketerp-møller

Hvad de andre har oplevet her


Det er altid en spændende rejse at hjælpe folk - uanset om det er med at forstå eller med at kommunikere. Verden er så meget mere end bare ord, og der skal ofte ikke særligt meget til for at man kan "høre" og forstå

Tusind tak for din hjælp til Nicoline. Det var lige det, der skulle til, for at skubbe hende videre. Hun har det så godt i dag, især med sit studie, nye venner og en date i aften... smiler.


Fra mit hjerte sender jeg dig varme tanker. Selv om jeg ikke kender dig så godt, så sender du så meget varme og kærlighed ud. Tak for det.


De bedste hilsner, Jeanette


Jeg havde bedt Gitte om hun kunne “læse” noget om mine to hunde, og havde fundet et par billeder af dem, hun kunne kigge på i den forbindelse.


Da jeg senere modtog det, hun havde fået ud af det, noterede jeg mig begejstret, hvordan hun beskrev sin første kontakt med hundene. Sceneriet var fuldstændig som det udspiller sig i den fysiske virkelighed med en hund, der igen og igen kaster sig ind foran i søgelyset, mens den anden hund godmodigt trækker sig. Dernæst fulgte yderligere beskrivelse af de to hunde, som var et genkendeligt portræt og udmaling af handlingsmønstre dem imellem og imellem dem og os. Iøvrigt bekræftet af min veninde, der arbejder med adfærd hos hunde og således også med mine.


Ud over at have “bevisagtig” karakter, gav beskrivelsen også et psykologisk billede af hundene, med dertil hørende forslag, hvordan jeg kunne møde mine hundes behov til fælles bedste.


Når jeg her senere genlæser beskrivelsen, bliver jeg rørt dybt ind i sjælen, fordi jeg især ser den kontakt og det fællesskab, som jeg i det daglige fornemmer med mine hunde, få konkret og bekræftet eksistens.


Gitte har selvsagt ikke mødt mine hunde i den almindelig verden, men hun har en evne til at beskrive ting, mennesker og dyr så naturligt, som havde hun været med i stuen hos dem. Og så altid med en jordnærhed og kærlig forståelse, så man føler sig i gode hænder.


Kh Eva

                                               

Min kat kom hjem efter Gitte havde stillet ind på den


Mit kat havde været forsvundet i 2 uger da jeg kontaktet Gitte.


Jeg havde efterlyst den på normal vis, samt havde været ude med opslag og kalde på den i mit nærområd,e uden at finde den.


Gitte sagde at hun oplevet katten opholdte sig indendørs og hun beskrev nogle af husene samt vejen der førte der til fra mit hjem (hun så den vej hvor katten havde gået)


Jeg kunne genkende området der er ca. 50 huset og det var et sted jeg ikke havde hængt opslag op. Jeg gik herefter derhen og lage en efterlysning i de 8 postkasse ud til vejen hun havde beskrevet.


Efter et par timer kom min kat hjem, den var meget medtaget men heldigvis i live. Den havde været lukket inde og kunne ikke selv komme ud. 


Tusind Tak Gitte, jeg tør næsten ikke tænke på hvordan dens skæbne havde været hvis ikke du havde stillet ind på den.  🙂


Caroline

Min akademiske baggrund gør, at jeg altid har været lidt skeptisk omkring clairvoyance omend stadig nysgerrig. 


Min rejse med Gitte startede, da Gitte i en bisætning betegnede Freya, min hest, som en hest med silkefint sind. En bemærkning jeg studsede over - Gitte havde kun set et billede af Freya. Men en bemærkning, der rørte mig og vakte min nysgerrighed. Jeg spurgte Gitte, om hun ville kigge nærmere på billedet, på Freya - fortælle mig mere.


Gitte kom derefter med en udførlig beskrivelse af Freya. En beskrivelse jeg dårligt kunne læse for tårer, for hvert et ord passede og rørte mig dybt.


Efterfølgende har Gitte hjulpet, støttet og ikke mindst styrket mit arbejde og mit forhold til mine heste - og jeg gør stadig meget brug af Gittes evner. Blandt andet senest ved køb af min dejlige islænder, Fregna. Jeg ville være sikker på, at vores kemi passede og spurgte Gitte til råds. Gitte så kun et billede af Fregna, og kom igen med en udførlig beskrivelse af nu Fregnas sind. En beskrivelse, som Fregnas daværende ejer - og nu jeg - kunne nikke genkendende til.


Det er svært med ord at beskrive, hvor meget det betyder, pludseligt at blive din bedste vens bedste ven. Fordi den gensidige forståelse mellem dyr og menneske når et højere plan ved Gittes hjælp. Det er en helt utrolig rørende og livsbekræftende rejse, som jeg kun kan anbefale alle dyreelskere at følge.


Gitte har mine varmeste anbefalinger.


Venlig hilsen

Dyrlæge Anja Kibsgaard


Gitte gav healing (sendte fjernhealing)

til min Mor de sidste 3. mdr. af hendes liv.  Min Mor var terminal (dødende) hun var lam i det meste af kroppen men hun var åndsfrisk og kunne tale når hun var ved bevidsthed.


Jeg kontaktet Gitte fordi min Mor var begyndt at sove meget urolig og vågnet med et sæt; hun følte hun skulle rejse sig op og det kunne hun ikke. 


Allerede efter førte healing fik min mor ro og lindring. Det blev aftalt at Gitte løbende skulle sende healing til min Mor, men ikke på hvilken dage og tider healingen skulle sendes. Det var så tydeligt at mærke på min Mor når hun havde modtaget healingen, at jeg hurtig blev klar over når Gitte havde send healing (Jeg skrev datoerne ned og fik senere bekræftet fra Gitte at det var korrekt).


Gitte var også i telepatisk kontakt med min Mor når hun var uden bevidsthed. Og hun gav mig en uvurderlig støtte og vejledning i forløbet, som jeg er dybt taknemmelig for. Som gjorde at jeg var i stand til at være der for min Mor og kunne følte mig tryg og rolig i processen. 


Min Mor's død (overgang fra livet til døden) blev en smuk og meget kærlig oplevelse; præcis som Gitte havde forudsagt.


Det er en af de bedste ting jeg nogen sinde har gjort for min Mor og for mig selv. 


Fra mit hjerte tak

Bente