Copyright © Gitte Kirketerp-Møller - Holmevej 20, Gundsømagle- 4000 Roskilde ______________________________________________ Webmoster Pia Fransson

Livet på jorden er glæde

Glæde på jorden er kærlighed

Kærlighed på jorden er sjælefrihed

Sjælefrihed er dig selv

Jeg er født og opvokset på Lolland i 1963, naturen og dyr har altid været en del af mit liv, det giver mig glæde og ro.

Jeg er uddannet Clairvoyant Medie og Reiki Healer mester ved Erlinng Chriistensen,

Har efterfølgende modtaget undervisning af Jackie Wright, Gordon Smith, Tim Abbort, Libby Clark, Marion Damper Jeans både i Danmark og på College Arthur Findley Standsted, i trance trancehealing, medieskab og fysisk medieskab.

Og gennem flere år arbejdet og trænet i forskellige cirkelgrupper.

Jeg er medlem af clairvoyantforeningen og følger deres etiske regler.

 

For mig er den Åndelige verden en naturlig del af livet, en verden jeg er dybt taknemmelig for at arbejde med, det giver mig stor glæde, ro og kærlighed. Det er min overbevisning at alle er født med spirituelle evner, der kan åbnes op og udvikles hvis vi ønsker det.

 

Jeg ser livet som om gave, der hver dag skal åbnes, og prøver altid at finde det positive uanset hvad livet bringer. Jeg tror det er meningen vi hele livet skal lære nyt og udvikle os som menneske og sjæl.

Udgangspunktet i mit spirituelle arbejde er at give dig en god oplevelse med positive budskaber der er lette at forstå, samtidig med at du får konkrete redskaber og indsigt til at komme videre i livet.

Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger

 

Gå ikke glip af de dejlige ting idag, for imorgen er det for sent.